Radnički sa Šapčankama za nastavak niza

Rukometašice Radničkog su sjajnom igrom u Jagodini pokazale da mogu uspešno da se nose sa ekipama iz elite. Priliku da nastave taj niz će imati u nedelju 8. novembra, kada će u SBB Hali Jezero dočekati ekipu Medicinara iz Šapca u okviru 6. kola Superlige i pokušati da pobedom valorizuju osvojen bod iz prethodnog duela i preotmu Šapčankama treće mesto. Kragujevčanke se nalaze na četvrtom mestu sa osvojenih 6 bodova.

Nakon dobre predstave i osvojenog boda protiv šampiona države, očekuje nas još jedan težak zadatak. Šapčanke igraju sjajno, vezale su četiri pobede i zauzimaju visoko treće mesto. Odlikuje ih brz i atraktivan rukomet sa puno trčanja. Da bi nastavile niz pobeda na domaćem terenu, moraćemo da uložimo maksimalan trud, jer je za nas kao debitante u ligi svaka utakmica novi izazov i iskušenje. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice i u utakmicu uđemo motivisano i angažovano kao što znamo, smatram da se osvajanje novih bodova neće dovesti u pitanje, najavila je nedeljni susret ubojiti bek Radničkog Teodora Veličković.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Milenko Alimpić i Zdravko Crnjanski iz Bačke Palanke.

U predigri ovog superligaškog duela od 15:30 će svoj meč trćeg kola Prve lige Zapad za žene odigrati rukometašice drugog tima Radničkog protiv ekipe ŽRK Sedmerac iz Prijepolja, gde će imati šansu da ubeleže treću pobedu.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice:

https://www.youtube.com/watch?v=Y4isBG3jXB0

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar