Radnički putuje na noge šampionu

Rukometaše Radničkog nakon plasmana na završni turnir Kupa Srbije i trijumfa nad Železničarom očekuje najteži ispit ove sezone, gostovanje višestrukom šampionu Srbije, ekipi Vojvodine u utorak 16. marta u hali „Slana bara“ u Novom Sadu u 4. kolu plej-ofa Arkus lige. Kuriozitet je da će isti rivali ukrstiti koplja i u polufinalnom duelu Kupa Srbije, tako da će ovaj susret biti i svojevrsna generalna proba za taj susret.

Nakon osvojenih prvih bodova u Arkus ligi, videli smo da možemo da se nadigravamo i sa najboljim ekipama. Međutim, ovog puta na megdan idemo sedmostrukom, uzastopnom šampionu Vojvodini. Apsolutno preuzimaju ulogu favorita ali borba neće izostati sa naše strane. Idemo hrabro protiv Novosađana, daćemo sve od sebe da se predstavimo u najboljem svetlu i pokažemo da nam je mesto tu gde jesmo, najavio je susret četvrtog kola plej-ofa, pivot Radničkog Miloš Stevanović.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Branislav Nenadić iz Mladenovca i Darko Stefanović iz Zemuna.

 Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

 

https://www.youtube.com/watch?v=psCWCtBpFSU

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar