Radnički na popravnom protiv Naise

Poraz od aktuelnih šampionki, ekipe Jagodine je stavljen ad akta. Hrabra, borbena i požrtvovana igra daje nadu i budi optimizam pred predstojeće duele koji očekuju mladi tim Radničkog. Priliku da zabeleže pobedu i upišu nove bodove, a ujedno se predstave i širokom auditorijumu putem kamera TV Arena sport, Kragujevčanke će imati u petak 6. oktobra kada će ugostiti ekipu niške Naise na parketu svoje dvorane Jezero.

Nakon odigrane utakmice sa Jagodinom u kojoj smo pružili snažan otpor, pred nama je još jednan zahtevan duel protiv ekipe Naise. Reč je o timu koji ima isti skor kao mi i sigurno se očekuje neizvesna utakmica. Ja verujem u moj tim da disciplinovanom igrom kako u odbrani tako i u napadu možemo doći do važne pobede. Želela bih da pozovem navijače da nas podrže i budu naš osmi igrač, iznela je očekivanja pred susret sa Nišlijkama, čuvar mreže Radničkog Amna Pidro.

Utakmica je zakazana za 19 časova, a sudijski par će činiti Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos utakmice na kanalu broj 6 televizije Arena sport.

Post Author: Milan

Ostavi komentar