Radnički i Vojvodina u revanšu četvrtfinala

U revanš utakmici četvrtfinala plej-ofa Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog u subotu, od 20 časova, dočekuju ekipu novosadske Vojvodine.

Kragujevčani su u prvom meču bili ubedljivi u Novom Sadu (18:11), a slavili su i u ostala tri ovosezonska okršaja, pa bi revanš trebalo da bude overa polufinala.

Ostvarili smo veliku prednost u prvom duelu, pa mirnije ulazimo u revanš. Vojvodina ima nekoliko dobrih pojedinaca i sigurno je da će pokušati da se prikaže u najboljem izdanju u finišu sezone. Želimo da potvrdimo plasman u polufinale, ali i da se što bolje uigramo za predstojeće velike izazove – rekao je Miloš Ostojić, trener golmana Radničkog i reprezentacije Srbije.

Pred Kragujevčanima je period jako važnih utakmica. Već u sredu, od 20.30 časova, na domaćem bazenu, očekuje ih nova runda Lige šampiona, sa splitskim Jadranom, a zatim i „fajnal-for“ Regionalne lige u kojoj brane tron i gotovo izvesni nastavak borbe za odbranu šampionske titule u polufinalu sa Partizanom koji je ranije potvrdio prolaz.

Iako su nam šanse za plasman na F8 Lige šampiona svedene u domen teorije, i duel sa Jadranom iz Splita će biti važan, kako zbog što boljeg plasmana i prestiža, tako i sticanja iskustva naših mladih igrača koji mnogo napreduju kroz evroligaške duele. Potom nam predstoje i završne borbe za trofeje u Regionalnoj ligi i Super ligi i ne krijemo da želimo da odbranimo oba trofeja – zaključio je Ostojić.

Ulaznice za utakmice Radničkog sa Vojvodinom i Jadranom iz Splita, biće puštene u prodaju u petak uveče, po ceni od 200 dinara za Super ligu i 500 za Ligu šampiona.

Post Author: Milan

Ostavi komentar