Radnički bez šanse protiv Vrbasa

Košarkašice Radničkog su poražene i osmi put u Prvoj ženskoj ligi Srbije. Ekipa Vrbasa je odnela pobedu u Kragujevcu, rezultatom 61:87 (19:24, 12:16, 9:22, 21:25).

Za razliku od većine mečeva ove sezone, današnje izdanje Crvenih dama je bilo za prelaznu ocenu. Mnogo bolja organizacija u napadu i vidljivo poboljšanje igre u odbrani, doneli su koliko toliko pristojan poraz od favorizovanog protivnika. Trener Milojević je u igru puštao samo 7 igračica koje su sve uspele da se upišu u strelce. Da je domaću ekipu bar malo poslužio šut za tri poena, možda bi utakmica bila neizvesnija. Vrbas je u potpunosti kontolisao skok i nije dozvolio Radničkom mnogo sekundarnih napada. Mnogo raspoloženih igračica je imala na raspolaganju Vesna Džuver, među kojima treba izdvojiti Jovanu Jovović koja je odigrala sjajan meč sa upisanih 25 poena, 7 skokova i 4 asistencije. Jelena Jozić je bila na granici tripl-dabl učinka, sa 7 poena, 10 asistencija i 9 skokova.

U ekipi Radničkog, najefikasnija je bila kadetkinja Aleksandra Aleksić sa 14 poena uz koje je pridodala i po 4 skoka i asistencije. Mara Nikolić je postigla 13, Andrijana Vuković 12, a Vanja Popludijević 10 poena.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar