Radnički 1923 dočekuje Partizan

Fudbaleri Radničkog 1923 ugostiće beogradski Partizan u utakmici 8. kola Mocart Bet Superlige Srbije, koja je na programu u nedelju od 17 časova na stadionu “Čika Dača”.

Šef stručnog štaba kragujevačkog superligaša Dejan Joksimović istakao je da njegova ekipa spremno dočekuje predstojeću utakmicu, u kojoj će pokušati da iskoristi ne baš sjajan momentum beogradskog tima.

– Dobri rezultati u prethodna dva kola uticali su na rast samopouzdanja čitave ekipe. Nastojaćemo da timskom igrom, uz dodatnu dozu energije, koncentracije i posvećenosti, dođemo u situaciju da ugrozimo ekipu Partizana, koja se trenutno ne nalazi u baš sjajnom momentumu. Sigurno da će i podrška naših navijača sa tribina stadiona “Čika Dača” dodatno motivisati igrače da pruže svoj maksimum u želji da dođu do pozitivnog rezultata u ovoj utakmici – poručio je Joksimović, dodavši da će njegov tim na ovoj utakmici biti oslabljen neigranjem kapitena Marka Mirića, Marka Jankovića i Voje Ubiparipa.

Ulaznice za utakmicu već su u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici “SBB hale Jezero” u periodu od 10 do 18 časova, dok će se na dan utakmice prodavati isključivo na biletarnici ispred južne tribine stadiona “Čika Dača”, koja sa radom počinje u 10 časova (jedna blagajna), dok se od 14 časova otvaraju još četiri blagajne.

Cena ulaznica iznosi 600 dinara za istočnu i zapadnu tribinu, odnosno 500 dinara za severnu tribinu na kojoj će biti smešteni gostujući navijači.

Važno je napomenuti i to da će kupljene ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu važiti i za narednu utakmicu “crvenih” na “Čika Dači” protiv Novog Pazara.

Post Author: Milan

Ostavi komentar