Punom snagom do prve prolećne pobede

Kragujevačke rukometašice su prolećni deo šampionata započele tesnim porazom u Nišu protiv Naise, jednog od glavnog favorita za osvajanje naslova prvaka. Priliku da poprave utisak i upišu prvu pobedu u drugom delu prvenstva imaće u subotu 27. februara u hali OŠ „Rastko Nemanjič“ u Novoj Pazovi, gde će ih ugostiti ekipa Mladosti u okviru 13. kola Superlige za žene. Podsećamo da je Radnički u prvom delu prvenstva savladao istog protivnika na svom terenu rezultatom 33:22.

Nakon dva poraza na gostovanjima, u subotu putujemo na bitnu utakmicu u Novu Pazovu. Iako drugi deo sezone nismo otvorile pobedom, smatram da taj poraz ne sme da nas demorališe i u svaki meč ćemo od početka ući jako i punom snagom. Mladost se trenutno nalazi u donjem delu tabele, ali nam ta činjenica ne daje za pravo da se opustimo. Ekipa je spoj mladosti i iskustva, imaju odličnu bekovsku liniju predvođenu izuzetnim realizatorom, iskusnom Leposavom Glušicom. Ukoliko otvorimo utakmicu dobro i nametnemo naš stil i način igre, damo sve od sebe kao i u prethodnim utakmicama, pitanje pobednika se neće postavljati, iznela je očekivanja pred duel u Novoj Pazovi bek Radničkog Teodora Veličković.

Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Nikola Bakmaz i Branko Radaković iz Novog Sada.

Post Author: Milan

Ostavi komentar