Memorijalni karate turnir “Sensei Oliver Tomić”

Memorijalni karate turnir “Sensei Oliver Tomić” za sve uzrasne kategorije i takmičarske discipline organizovan je u nedelju, 20. februara 2022. u kruševačkoj Hali sportova. Na ovom međunarodnom turniru učešće je uzelo preko 1000 takmičara iz 138 klubova iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Srbije. Na prvom takmičenju ove godine takmičari ”Šumadija karate dođoa” još jednom su opravdali epitet jednog od najboljih karate klubova u regionu. Ovom prilikom Kragujevčani su osvojili 9 zlatnih, 7 srebrnih i 7 bronzanih medalja.

Medalje za ”Šumadija karate dođo” osvojili su: Viktor Stevanović, Bogdana Terzić, Viktor Kostić, Iskra Ljubisavljević, Bogdan Đokić, Nemanja Antonijević, Luka Milutinović, Dimitrije Milutinović, Dimitrije Marković, Iva Maksimović, Luka Maksimović, Jovana Jovanović, Tihana Aleksić, Vladimir Janković, kao i trener Miloš Petković. Nagrada za najkvalitetnijeg takmičara na borilištu, jednoglasnom odlukom svih sudija, dodeljena je Tihani Aleksić.

”Velika je čast biti deo ovog takmičenja, posvećenog jednom od najuspešnijih jugoslovenskih karatista svih vremena. Ovoliki broj takmičara i gostiju iz drugih država govori o tome koliko je Sensei Oliver bio poštovan. Ponosan sam na izuzetne rezultate koje su na ovom turniru ostvarili moji takmičari. Svim svojim takmičarima čestitam na ostvarenim rezultatima i želim im puno uspeha u nastupajućim takmičenjima”, rekao je trener ”Šumadija karate dođoa” – Miloš Petković.

Takmičari ”Šumadija karate dođoa” nastavljaju vredno da treniraju kako bi se što bolje pripremili za XIX tradicionalni turnir ”Kraljevački pobednik” koji ih očekuje 6. marta u Kraljevu.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi za nove članove održavaju se sredom i petkom od 18:30.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar