Kragujevački klub „Oko sokolovo“ domaćin republičkog turnira u streličarstvu

Kragujevcu je pripala čast da bude domaćin Republičkog rangirnog turnira u streličarstvu, koji se danas održava na fudbalskom terenu OFK Košutnjak. Takmičenje, u kome se oko 80 učesnika iz cele zemlje nadmeće u različitim kategorijama i stilovima streličarstva, organizuje Streličarski klub OSI „Oko sokolovo“.

Turnir je otvorio Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, ne skrivajući tom prilikom ponos što se turnir ovakvog ranga održava baš u našem gradu.

Naš Streličarski klub „Oko sokolovo“ je klub od velikog renomea i zato je ovaj klub dobio organizaciju kupa od strane Streličarskog saveza Srbije, a danas su još jednom pokazali da su veoma dobri domaćini i da na njih, i Streličarski savez Srbije, ali i grad Kragujevac, mogu da računaju, istakao je Stevović.

Stevović je posebno naglasio značaj održavanja turnira na terenu u Košutnjaku, jer Grad Kragujevac ima viziju za unapređenje sportskih sadržaja u ovom delu grada.

Želja nam je da Košutnjačkom parku vratimo stari sjaj, ali i da, uz usvajanje odgovarajućih planova, pripremimo podlogu za mnogo lepih sportskih sadržaja koje do sada Košutnjak nije imao. Verujem da uz malo truda, rada i želje, možemo uraditi još mnogo toga lepog za Kragujevac, a Košutnjak možemo učiniti jednim od najlepših parkova u zemlji. Grad će ovakve manifestacije, udruženja i klubove kao što je „Oko sokolovo“, maksimalno podržavati, rekao je Stevović

U ime organizatora, predsednik kluba Dejan Milović je istakao zadovoljstvo zbog velikog broja učesnika turnira, zbog dobrih vremenskih uslova za njegovo održavanje i najavio da će kragujevački klub i ubuduće raditi na promociji streličarstva.

Post Author: Milan

Ostavi komentar