Košarkaši Radničkog u Nišu traže nastavak pobedničke serije

U nešto neuobičajenom terminu, u utorak od 18 časova i 30 minuta, košarkaše Radničkog očekuje gostovanje niškom Fair Playu u meču 18. kola Druge lige Srbije.
Desetak dana nakon sigurne pobede nad Konstantinom u „SBB Jezeru“, Kragujevčani će odmeriti snage sa još jedim niškim timom, u utakmici u kojoj će takođe imati ulogu favorita.
Ekipa Fair Playa se trenutno nalazi u donjem delu tabele, tačnije na jedanaestoj poziciji, sa skorom od pet pobeda i dvanaest poraza. Nišlije poslednjih pet kola ne znaju za trijumf i kako stvari stoje do kraja sezone ih očekuje grčevita borba za očuvanje drugoligaškog statusa.
Na drugoj strani, ekipa trenera Igora Todorovića je u seriji od četiri vezane pobede, koju će pokušati da produži na gostovanju kraj Nišave. Sudeći po prvoj utakmici predstojećih rivala u sezoni, koja je okončana ubedljivom pobedom kragujevačkog tima (109:73), Radnički ne bi trebao da ima previše problema da dođe do novog trijumfa.
S obzirom da ekipa Fair Playa prima veliki broj poena ove sezone, biće to lepa prilika za Kragujevčane da poboljšaju svoju koš razliku, ali i za trenera Todorovića da razigra mlađe igrače i ujedno sačuva glavne snage za predstojeći okršaj sa beogradskim Radničkim nastupajućeg vikenda.

Post Author: Milan

Ostavi komentar