Karatisti ”Šumadija karate dođoa” treći u Kraljevu

Tradicionalni karate turnir ”XIX Champion of Kraljevo” za sve uzrasne organizovan je u nedelju, 6. marta 2022. u Kraljevu. Na ovom međunarodnom turniru učešće je uzelo preko 500 takmičara iz 36 karate. Tim ”Šumadija karate dođoa” koji je ovom prilikom bio sastavljen od 19 takmičara zauzeo je treće mesto u generalnom plasmanu, osvojivši 7 zlatnih, 10 srebrnih i 12 bronzanih medalja.

Medalje za ”Šumadija karate dođo” osvojili su: Viktor Stevanović, Bogdana Terzić, Hana Filipović, Iskra Ljubisavljević, Matija Mladenović, Stefan Mrvić, Luka Stanojević, Bogdan Đokić, Nemanja Antonijević, Uroš Marković, Luka Milutinović, Dimitrije Milutinović, Iva Maksimović, Jovana Jovanović, Tihana Aleksić, Irina Dukadinoski, Vladimir Janković, Nađa Dunjić i Luka Jovanović.

”Velika nam je čast i zadovoljstvo što i ove godine učestvujemo na ”Kraljevačkom pobedniku”. Karate klub ”Reikon” se i ove godine pokazao kao odličan domaćin za više od 500 karatista iz regiona. Veoma sam zadovoljan nastupom mojih karatista, među kojima je bilo nekoliko takmičara koji prvi put učestvuju na takmičenju. Ponosan sam na rezultate koje su moji takmičari ostvarili, kao i na visoko treće mesto u generalnom plasmanu, koje smo ostvarili u izuzetno jakoj konkurenciji. Učešće na ovom turniru izuzetno je značajno za iskustvo i samopouzdanje koje će nam biti potrebno narednog vikenda kada nas očekuje Prvenstvo Srbije u okviru Srpske karate do konfederacije Srbije, koju čini 10 karate saveza sa preko 400 karate klubova i preko 30 000 karatista”, rekao je trener ”Šumadija karate dođoa” – Miloš Petković.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi za nove članove održavaju se sredom i petkom od 18:30.

Post Author: Milan

Ostavi komentar