Juniorski reprezentativac pojačao redove crvenih

Rukometni klub Radnički je nastavio sa formiranjem ekipe kako bi što spremniji i u što konkurentnijem sastavu dočekao početak novog šampionata Super rukometne lige. Nakon odlaska pivota Davidovića, Kragujevčani su ekspresno reagovali sklapanjem dvogodišnjeg ugovora sa talentovanim juniorskim reprezentativcem Markom Vujovićem (20) koji bi svojom mladošću, znanjem i energijom trebao da donese neku novu dimenziju i kvalitet u igri tima sa Lepenice.

Marko je rukomet počeo da trenira sa 11 godina u rodnom Vrbasu, odakle je i pristupio redovima Radničkog. Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije, a odlikuje ga izuzetna borbenost, požrtvovanost i podjednak učinak na oba dela terena.

Veliko mi je zadovoljstvo što ću u narednoj sezoni braniti boje Radničkog iz Kragujevca, kluba sa izuzetnom tradicijom. Posebno mi je drago što nastavljam saradnju iz reprezentacije Srbije sa trenerom Kurandićem. Potrudiću se da dam svoj maksimum da ispunim očekivanja uprave kluba i da u predstojećoj sezoni ostvarimo što bolje rezultate, izjavio je nakon overe dvogodišnjeg ugovore novi pivot Radničkog Marko Vujović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar