Još jedan veliki sponzor u SPD Radnički

Sponzorski pul Sportskog privrednog društva Radnički od danas je bogatiji za još jednog člana. U pitanju je kompanija “Dunav osiguranje” a.d.o iz Beograda, jedna od vodećih osiguravajućih kuća u Srbiji sa dugogodišnjom tradicijom uspešnog poslovanja.
Ugovor o jednokratnom sponzorstvu potpisali su direktor Sportskog privrednog društva Radnički Bojan Ilić, predsednik Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ a.d.o. Ivana Soković i član Izvršnog odbora ove kompanije Bojan Raičević.
Kompanija “Dunav osiguranje” a.d.o prepoznala je sportske rezultate SPD Radnički, što je rezultovalo potpisivanjem ugovora o sponzorstvu. Poseban akcenat stavljen je na našu vaterpolo sekciju, koja će ove godine predstavljati Srbiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, istakao je Bojan Ilić, direktor SPD Radnički.
Potpisivanje ovog sponzorskog ugovora pozdravio je i sportski direktor Vaterpolo kluba Radnički Jugoslav Vasović, koji je izrazio zadovoljstvo što će jedna tako velika i ugledna kompanija stati iza kragujevačkog kluba.
Zahvalni smo jednoj tako velikoj firmi kao što je “Dunav osiguranje” a.d.o. što je odlučila da stane uz nas u ovim teškim vremenima. Na nama je da se potrudimo da dobrim rezultatima opravdamo ukazano poverenje, napomenuo je Vasović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar