Joksimović novi trener Radničkog 1923

Prvi trener Radničkog 1923 u novoj sezoni u Super ligi Srbije biće Dejan Joksimović. On je do sada bio direktor Omladinske škole i trener omladinske selekcije kragujevačkog kluba, a prvi tim je već predvodiou u sezoni 2020/21, kada je Radnički osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i izborio plasman u najviši rang takmičenja.

Tada su ga problemi sa licencom sprečili da prevodi Kragujevčane u superligaškoj konkurenciji prethodne sezone, ali kako je u međuvremenu ta barijera otklonjena, uprava kluba sa „Čika Dače“ odlučila je da jednom od najcenjenijih kragujevačkih trenera ponovo poveri rukovođenje prvim timom.

Uz Joksimovića i kompletan novi stručni štab Radničkog 1923 biće sastavljen od Kragujevčana, a činiće ga Darko Milisavljević, nekadašnji igrač i trener kluba sa “Čika Dače”, zatim kondicioni trener Aleksandar Đurić, trener golmana Dušan Janković i analitičar Andreja Varićak.

Najavljeno je da će novi trener sutra na stadionu “Čika Dača” obaviti i prvu prozivku igračka pred početak priprema za novu sezonu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar