Izveštaj sa JKA Kupa šampiona 2024

Šumadija karate dođo učestvovao je na JKA Kupu šampiona koji je održan 28. aprila 2024. u Trsteniku. Ekipa od 11 takmičara i ovog puta uspela je da dovede Šumadija karate dođo u sam vrh klubova u generalnom plasmanu.

Među takmičarima Šumadija karate dođoa bilo je i onih kojima je ovo bilo prvo takmičenje, a u pojedinačnim nastupima posebno su se istakle Lara Ibrovac i Marina Rajić koje su bez izgubljenog meča osvojile po dve zlatne medalje u katama i dogovorenom sparingu, kao i trener Miloš Petković koji je takođe osvojio dve zlatne medalje u katama i borbama.

Zapažene nastupe imala je i Bogdana Terzić koja je nastup u borbama krunisala zlatnom medaljom, kao i Anđela Jovanović, Olivera Petković i Matija Mladenović koji su se osim u svojoj, sa velikim uspehom takmičili i u godinu dana starijoj konkurenciji.

I ovog puta se pokazalo da takmičarima Šumadija karate dođoa posebno prija takmičenje u ekipnim disciplinama. Četiri ekipe čiji su članovi osim pomenutih takmičara: Katarina i Kristina Milanović i Neda Milovanović, osvojile su tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Karatisti Šumadija karate dođoa će svoj naredni nastup imati 18. maja 2024. na JKA Miloš kupu u Kruševcu.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19:00.

Post Author: Milan

Ostavi komentar