Iskusni Andrić jača bedem pred golom kragujevačkog superligaša

I dok se prvotimci Radničkog 1923 pripremaju u Antaliji za nastavak prvenstvene trke, sportski sektor kluba sa “Čika Dače” neprekidno radi na daljem jačanju igračkog kadra. Danas je ugovor sa kragujevačkim superligašem parafirao nekadašnji defanzivac lučanske Mladosti i novosadske Vojvodine Nikola Andrić (29), koji bi svojom mirnoćom i igračkim iskustvom trebao da unese dodatnu dozu sigurnosti u zadnju liniju “crvenih”.

Andrić je poslednji igrački angažman imao u novosadskoj Vojvodini, sa kojom je osvojio Kup Srbije u sezoni 2020/21. Prethodno je ovaj pouzdani defanzivac tri i po sezone bio stub odbrane lučanske Mladosti, a može se pohvaliti i zavidnom internacionalnom karijerom, koju je gradio u Slovačkoj.

– Drago mi je što sam postao deo jednog kluba sa velikom tradicijom i ogromnom armijom navijača iza sebe. Potrudiću se da opravdam ukazano poverenje i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti u nameri da sačuvamo Radnički u eliti – kratko je prokomentarisao novi član kragujevačkog kluba, koji bi uskoro trebao da se pridruži ostatku ekipe u Antaliji.

 

Izvor : https://www.fkradnicki.com/

Post Author: Milan

Ostavi komentar