Eksplozivna Natalija Jonović u redovima Radničkog

Ženska selekcija Rukometnog kluba Radnički je nakon imenovanja novog šefa stručnog štaba uveliko krenula sa kompletiranjem tima za narednu sezonu šampionata Srbije u kome će se posle dužeg vremena takmičiti deset klubova. Nakon isteka ugovornih obaveza Teodore Veličković i Ksenije Petrović, rukovodstvo kluba se dalo u potragu za adekvatnim zamenama. Prva u nizu rukometašica koja će poneti crveni dres je mlada, talentovana Natalija Jonović (18) koja pokriva poziciju desnog krila sa kojom je sklopljen dvogodišnji ugovor i od koje klub u narednom periodu očekuje da postane jedan od nosilaca igre.

Natalija je rukomet počela da trenira sa 11 godina u rodnom Boru, gde je i nastupala do okončanja prethodne sezone, a odlikuje je eksplozivnost, brzina i dobar procenat realizacije. Odigrala je par utakmica za juniorsku reprezentaciju Srbije, a na državnom prvenstvu 2022. godine u kadetskoj konkurenciji je izabrana u idealnu postavu šampionata.

Izuzetno mi je drago što ću biti deo jedne mlade ekipe kao što je Radnički iz Kragujevca i uverena sam da će upravo ta mladost biti glavna pokretačka snaga. Znam da se u klubu odlično radi i da su odlični uslovi, pogotovo za mlade igračice kao što sam ja. Potrudiću se da dam svoj maksimum, opravdam ukazano poverenje i sigurna sam da ću kao i ceo tim napredovati iz dana u dan u želji da ostvarimo što bolje rezultate, izjavila je novopridošlo krilo Radničkog Natalija Jonović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar