Dejan Nikolić nije više trener Radničkog 1923

Reklo bi se očekivani rasplet u fudbalskom klubu Radnički 1923. Trener Dejan Nikolić nije više šef stručnog štaba ekipe a odluka o tome doneta je nakon još jednog poraza kod kuće od direktnog konkurenta za visok plasman na tabeli, ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Igrao je Radnički 1923 promenljivo i na pripremama i na početku nove sezone ali čini se da je presudno bilo što je bodove najpre gubio od rivala od kojih to nikako nije smeo ako je ambicija visok plasman i eventualni ulazak u viši rang. Olako su se primali golovi a ekipa koja je prethodne sezone bila simbol borbenosti i čvrstine delovala je na terenu nesigurno i nedisciplinovano. Obično u takvim situacijama ceh plaća trener pa izuzetka nije bilo ni sada.

“Od dolaska na klupu Radničkog u oktobru prošle godine, Dejan je razdrmao ekipu i naš tim doveo u baraž i na korak od Superlige, u kojem nas je zaustavila Inđija na penale. Ovim putem FK Radnički 1923 želi da se zahvali Dejanu Nikoliću na dosadašnjoj saradnji i poželi puno uspeha u daljoj karijeri”, saopšteno je iz kluba.

Još uvek nije poznato ko će u budućnosti voditi uvek užarenu klupu najvećeg kluba iz Kragujevca i Šumadije.

Post Author: Milan

Ostavi komentar