Četvorica odbojkaša Radničkog na spisku reprezentacije

Da je Odbojkaški klub Radnički rasadnik talenata i da se u klubu kvalitetno radi i trenira, potvrda je stigla iz Odbojkaškog saveza Srbije. Stručni štab reprezentacije Srbije na čelu sa selektorom Igorom Kolakovićem objavio je spisak igrača na koje računa u daljem takmičarskom periodu.

Na širem spisku od 36 igrača A selekcije koja će se okupiti 25. aprila su se našli Lazar Koprivica i Davide Kovač, a među igračima koji će predstavljati Srbiju na Mediteranskim igrama koje će se održati u periodu od 25. juna do 5. jula u Alžirskom gradu Oranu će biti kapiten Aleksa Matić i Vuk Ivanković.

Izuzetno smo počastvovani činjenicom da su na reprezentativna okupljanja pozvana četvorica igrača iz naše ekipe, što je dokaz kvalitetnog i napornog rada u prethodnom periodu. Radi se o trojici mladih igrača za koje smatramo da će i u budućnosti biti nosioci igre kako u Radničkom, tako i u reprezentativnim selekcijama, kao i o iskusnom Koprivici, koji je po mom mišljenju i ranije zaslužio poziv. Smatram da će naši igrači dostojno reprezentovati srpsku trobojku, kao i naš klub, najavio je učešće igrača Radničkog u reprezentativnim aktivnostima tim menadžer Aleksandar Jovanović.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar