Bez pobednika u duelu “đavolčića” i “traktorista”

Omladinci Radničkog 1923 nisu uspeli da savladaju beogradski IMT u poslednjoj utakmici na svom terenu ove jeseni – 1:1 (0:0).

U prvih 45 minuta mreže su mirovale, a najbolju priliku za tim iz Kragujevca u ovom delu susreta propustio je Andreja Ristić.
Odbrana gostiju konačno je popustila u 62. minutu utakmice. Centaršut Mateje Dukića u pogodak je uspeo da pretvori štoper “crvenih” Ognjen Lakićević.
Očekivalo se da će vodeći pogodak dodatno inspirisati omladince Radničkog 1923 u nastavku susreta i otvoriti im vrata osvajanju nova tri boda, ali je umesto toga usledio hladan tuš u 71. minutu, kada je posle udarca iz ugla Miloš Kapur poravnao rezultat.
Na kraju, kada se saberu utisci, podela bodova je možda i najrealniji epilog današnje utakmice, odigrane po jako hladnom vremenu na pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača”.
Kragujevčani su nakon ovog kola ostali na petnaestoj poziciji superligaške tabele sa 19 osvojenih bodova.
Jesenju polusezonu u Omladinskoj ligi Srbije “đavolčići” završavaju narednog vikenda na gostovanju lučanskoj Mladosti.

RADNIČKI 1923 – IMT 1:1 (0:0)

KRAGUJEVAC
Pomoćni teren stadiona “Čika Dača”.
Sudija: Stanko Ostraćanin (Kraljevo).
Strelci: Lakićević u 62. minutu za Radnički 1923, a Kapur u 71. minutu za IMT.
Žuti kartoni: Đorđević (Radnički 1923)

RADNIČKI 1923: Žunić, Pavlović, Dukić, Lakićević, M. Radosavljević, Maksimović, Ristić (od 86. Dramićanin), Arsenijević, Jovanović, Milojević (od 83. Vasić), Đorđević (od 83. Petrović).

IMT: Marković, Đuričković, Nikolić, Kapur, Slavković, Daničić, Šabanović (od 64. Novčić), Đuković (od 89. Gukić), Pavlović, Puletić, Luković (od 74. Filipović).

Post Author: Milan

Ostavi komentar