Atletskom klubu „Radnički“ Grad donirao sportsku opremu

U prostorijama Atletskog kluba „Radnički“, član Gradskog veća za sport Predrag Stevović dodelio je sekretaru kluba Slobodanu Spasiću vrednu sportsku opremu koju donira grad Kragujevac.

Grad prepoznaje značaj atletike i možemo s ponosom da kažemo da smo posvetili posebnu pažnju kraljici sportova, jer ona to i zaslužuje, kazao je Stevović. Donacijom sportske opreme u vrednosti od 100.000 dinara, takmičarima Atletskog kluba Radnički trasiramo put ka podizanju forme naših mladih sportista i pripremamo ih za osvajanja najsjajnih odličja u državi i svetu.
U ovoj godini, grad Kragujevac je posebnu pažnju posvetio podizanju sportske infrastrukture. Ponosni smo na činjenicu da ćemo tokom januara meseca imati svečano otvaranje Atletskog centra, koji je skoro potpuno završen. Događaju će prisustvovati predstavnici Atletskog saveza Srbije, koji su nam pomogli donacijom vredne sportske opreme, odnosno teretane.
Za narednu godinu, Grad je opredelio 50 miliona dinara za izgradnju Atletske staze.
Kragujevac je grad sporta i na ovaj način pokazujemo posvećenost i ozbiljnost u podizanju svih sportskih disciplina. Grad Kragujevac će uvek biti vetar u leđa našim sportistima i trudićemo se da im budemo podrška u ostvarivanju rezultata koji Kragujevac snažnije pozicioniraju na sportskoj mapi Srbije, poručio je Stevović.
Nekadašnji olimpijac, sekretar AK „Radnički“ i trener Slobodan Spasić izrazio je zahvalnost Gradu koji prepoznaje značaj atletike.
Značaj ove donacije je veliki. Dobili smo opremu za najmlađe i najtalentovanije članove našeg kluba. Grad nas podržava i stoji iza nas u svakom smislu – finasijskom, pravnom, logistički i infrastrukturno. Na našim atletičarima je da svojim rezultatima opravdaju ukazano poverenje, zaključio je Spasić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar