Ajzea Grin novi vođa napada “Veprova”

Dvadesettrorogodišnji Amerikanac, Ajzea Grin, predvodiće napad Veprova u predstojećoj sezoni, u kojoj će kragujevački tim pokušati da povrati tron i okiti se desetom titulom šampiona Srbije.

Ovaj dual-threat kvoterbek upravo je završio koledž karijeru, gde je igrao u najjačoj, NCAA prvoj diviziji, za univerzitete Maršal i Tenesi stejt, i to kao starter. U karijeri je kompletirao 452 pasa za 5.813 jardi i 32 tačdauna. Podjednako opasan bio je i u igri trčanjem, pošto je istrčao 441 jard i šest tačdaunova.

– Osećam da će ovo biti sjajna šansa za mene da započnem nešto novo i vratim se na teren igrajući pobednički fudbal. Veprovi su mi pružili sjajnu priliku i nameravam da je u potpunosti iskoristim. Izuzetno sam zahvalan im zahvalan na tome i drago mi je što sam u sjajnoj organizaciji kakva su Veprovi – rekao je Grin.

Kragujevčani i u predstojeću sezonu ulaze sa šampionskim ambicijama.

– Ne znam mnogo o fudbalu u Srbiji, ali znam da ima dosta dobrih igrača i konkurentnih timova. Očekujem da će nivo igre biti visok i kompetitivan. Kada pogledate u istoriju Veprova, vidite da su oni među najboljim timovima u ligi od samog početka. Osvojili su devet titula i imaju dobru bazu navijača. Imali su male padove u proteklih par godina, ali se nadam da ćemo to promeniti i vratiti se na šampionske staze ove sezone – kazao je Grin.

On je dodao da se raduje dolasku u Srbiju i upoznavanju sa novom kulturom.

– Jedva čekam da naučim više o Srbiji i upoznam nove saigrače sa drugačijeg područja. Uzbuđen sam što ću dobiti novu porodicu i takmičiti se na veoma visokom nivou. I najvažnije, očekujem pobede i osvajanje šampionata – zaključio je Grin.

Post Author: Milan

Ostavi komentar