Zajedno : U pitanju završetak i postojeće sezone u Energetici

Saopštenje gradskog odbora stranke Zajedno povodom rezultata Energetike u protekloj godini prenosimo u celosti :

„Za kragujevačku Energetiku, prema oceni menadžmenta, prošla godina bila je jedna od najboljih” rekao je generalni direktor Andra Ilić gostujući na radio televiziji Kragujevac.
Nakon mlakih radijatora, kašnjenja grejanja, pucanja ceni, spornih sistematizacija, izgradnji bez dozvola, izostanak osnovne papirologije kao investitora, samo su neki od problema na koji stranka „Zajedno“ ukazuje u proteklih nekoliko meseci.
Menadžment na čelu sa generalnim direktorom je 2021. godinu završio sa 5 miliona dinara gubitaka, 2022. zavšriće sa 460 miliona dinara gubitaka, a 2023. planira se gubitak od 860 miliona dinara. Odgovornost svakako neće biti na menadžementu već na radnicima (deo će biti otpušten prvo dobrovoljno, a zatim kako menadžement donese odluku) i na građanima jer će se tražiti povećanje cena čak do 52% (proverićemo ovu informaciju pitanjem od javnog značaja), ali tu grad mora da donese odluku da li će izaći u susret zahtevu menadžmenta.
Sa ovakvim gubicima, stranka „Zajedno“ se brine da li će imati novca da se završi i postojeća sezona? Ko će odobriti kredit, ostaje da pratimo situaciju.

ZAJEDNO – Gradski odbor Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar