Veroljub Stevanović- „Svi na ovu stranu“ drugi put

U jeku kampanje bojkota dela opozicije okupljene u Savez za Srbiju, bivši gradonačelnik Kragujevca i čelnik Zajedno za Šumadiju, Veroljub Stevanović otpočeo je kampanju za predstojeće lokalne izbore pod sloganom “Svi na ovu stranu”. Slogan „Svi na ovu stranu“ Kragujevčanima je poznat iz 2004, a ovaj put Stevanovićevi partneri su Bolja Srbija i Srpski pokret obnove.

Na inicijalnom okupljanju u Malim Pčelicama, pored oko 500 građana, prisustvovali su predsednik Skupštine opštine Topola i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Jovanović, i odbornik i bivši predsednik Skupštine grada, Milan Urošević.

Lider Zajedno za Šumadiju poručio je da Kragujevac treba vratiti na mesto koje mu pripada u Srbiji, a za taj posao potrebni su dobronamerni i odgovorni ljudi iz svih oblasti.

Post Author: Olivera Ilic

1 thought on “Veroljub Stevanović- „Svi na ovu stranu“ drugi put

    Slavica

    (20 јуна, 2020 - 12:09 pm)

    Sramota,pozvana da radim sutra pre 15 dana na glasackom mestu cuvanja kutije u Susici u Kragujevcu a na 15 sati do otvaranja izbornog mesta kaze mi se da ne dolazim. Kakva obmana i laz. Odbila da radim za drugog upravo zbog dogovora sa predstavnicima ove ytranke. Uzgred predsedavajuci mi je i komsija a da to nisam nigde pomenula do sad. Lepo. Bice svi mediji obavesteni o prevari i radu članova pojedinih koji su me zamolili da radim. Ja se sutra pojavljunem na izborno medto potpisujem listu ili u suprotnom izvodim medije. Dovoljna reklama za njih.

Ostavi komentar