Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac : Ilićevo, jezgro komunalnih problema!

Ilićevo sa svojih preko 5000 stanovnika predstavlja jedno od najvećih naselja u Kragujevcu. Sramno je da naselje na svega 3km od centra grada ima gotovo sve moguće probleme komunalne prirode. Od neasflatiranih ulica, preko nedovršene vodovodne i kanalizacione mreže do nedostatka trotoara uz prometne ulice do osnovne škole. Ovo sve pokazuje nemar aktuelne vlasti koja se prema stanovnicima Ilićeva ophodi kao prema građanima drugog reda.

Ono što lista Ujedinjeni protiv nasilja-Nada za Kragujevac obećava jeste da ćemo se posvetiti temeljnom rešavanju svih mogućih problema stanovnika Ilićeva. Rešićemo problem dotrajalih saobraćajnica, asflatiraćemo ulice koje trenutno nisu asflatirane po sistemu 1km godišnje, napravićemo trotoar u područiju oko OŠ Milutin i Draginja Todorović. Završićemo kompletnu vodovodnu i kanalizacionu inftrastrukturu. Obećavamo da ćemo ulepšati izgled samog naselja izgradnjom trga u samom centru naselja između crkve i mesne zajednice sa malom fontanom, klupama i zelenilom. Takođe obećavamo da ćemo izgraditi tribinu na stadionu FK Srbija kapaciteta 150-200 navijača.

Sve je to moguće ako glasači izađu 17. decembra i zaokruže broj 10 na listiću za lokalne izbore. Stanovnici Ilićeva zaslužuju da žive život dostojan čoveka 21. veka a mi to garantujemo.

Da, mi možemo!

Saša Furtula, kandidat za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar