UJEDINJENA OPOZICIJA KRAGUJEVCA : Potpisan protokol o koalicionoj saradnji

U Kragujevcu je potpisan protokol o saradnji između Demokratske stranke, Stranke slobode i pravde, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana i Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, na nivou grada. Pomenutim protokolom se definiše namera navedenih političkih organizacija da sprovode zajedničke aktivnosti u predizbornoj kampanji na predstojećim parlamentarnim i predsedničkim izborima za teritoriju grada Kragujevca.

Lideri organizacija obavezali su se da će za naredne parlamentarne i predsedničke izbore, na nivou grada Kragujevca, sastaviti zajedničku listu kontrolora na biračkim mestima, vršiti neophodne pripreme i sprovoditi zajedničku predizbornu kampanju koordinisanu i usklađenu sa kampanjom utvrđenom od strane rukovodstava naših političkih organizacija.

Organizacije potpisnice predmetnog protokola će delegirati svoje predstavnike u zajednički izborni štab, kao telo koje će organizaciono sprovoditi dogovorenu kampanju.

Potpisnice protokola ostaju otvorene za saradnju u predizbornoj kampanji i sa drugim opoziciono orijentisanim političkim organizacijama koje iskažu nameru o zajedničkom delovanju.

Ujedinjena opozicija Kragujevca

Post Author: Milan

Ostavi komentar