Udruženje 300 kragujevčana imalo promociju u Hotelu Kragujevac

Posle promocije u Hotelu „Kragujevac“ jasno je da će u Kragujevcu u narednom periodu delovati još jedna politička opcija koja ima nameru da se kandiduje na lokalnim izborima.

Prema onome što je na promociji rečeno i vidjeno, opredeljenje ove opcije su lokalne teme.

„Naša dela, naše akcije okupile su veliki broj ljudi, dobili smo veliku podršku… Ovoliko interesovanje za konvenciju govori da znamo šta radimo i da ste vi to prepoznali. Ova ekipa je najčudnija politička grupacija u Srbiji. Ovi momci i devojke školovani su u ozbiljnim školama. Njihove diplome su prave i zarađene isključivo znanjem.“ istakao je lider ove grupe Dušan Zeka Aleksić, donedavni visoki funkcioner Zajedno za Šumadiju.

Nema nikakve dileme da će osamostaljivanje Aleksića, biti još jedan udarac za listu koju na sledećim lokalnim izborima ima nameru da predvodi Veroljub Stevanović.Većina ljudi koje je Aleksić privukao na ovoj konvenciji očigledno dolaze iz ZZŠ i sa temama na kojima „300 Kragujevčana“ insistira očigledno je da će se sa njima boriti za isti kolač biračkog tela.Da li je moguće da se iz tog korpusa izvuče dovoljno birača da bi se našlo mesto u novom sazivu lokalnog parlamenta, pokazaće vreme.

Post Author: Milan

Ostavi komentar