Udruženi protiv nasilja – Nada za Kragujevac pokazala snagu i jedinstvo

Nakon što je za samo jedan dan prikupila potrebne potpise, koalicija Udruženi protiv nasilja – Nada za Kragujevac, još jednom je demonstrirala da je najsnažniji protivnik vladajućih stranaka u gradu.

Okupljanje pristalica i članova ove koalicije bilo je sinoć na više lokacija u gradu. Zatim su se u kolonama koje su se slivale ka Skupštini grada Kragujevca, svi spojili u jednu veliku, verovatno najveću koja je do sada predala listu za lokalne izbore.

Ono što je vidljivo i neutralnim posmatračima je da među kolacionim partnerima vlada odlična atmosfera. Srdačnost i jedinstvo se pokazuju na svakom mestu i nema sumnje da će to biti jedan od glavnih aduta ove koalicije.

Lideri stranaka isticali su i ovih dana da je dogovor lako postignut jer je svima prioritet da se sa scene skloni, kako kažu „najgora vlast u istoriji grada“.

Istaknuto je i sinoć da je kadrovski koalicija veoma jaka jer je čini spoj mladosti i iskustva. Veruje se da će i to biti jedan od aduta koji će Kragujevčani prepoznati.

Kampanja se nastavlja već danas širom Kragujevca, istaknuto je u ovoj koaliciji i vlada opšta uverenost da će biti pobednička.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar