SSP Kragujevac : Stranci slobode i pravde zabranjeno korišćenje skupštinske sale

Saopštenje Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Kragujevcu, prenosimo u celosti :

Salu niste zabranili za korišćenje Stranci slobode i pravde već građanima Kragujevca, a koji će vas sledeće godine na lokalnim izborima kazniti zbog svega što ste im radili u prethodnom periodu. Zvaničan odgovor koji smo dobili od predsednika Skupštine grada je za nas neozbiljan i nekorektan, a imajući u vidu da su skoro sve stranke koristile salu za iste i slične skupove. Gospodine Petrašinoviću, dajete nam nebulozne odgovore jer ste dobili nalog od svojih nadređenih da nam ne dozvolite korišćenje skupštinske sale.

Ova odluka je očigledna posledica konstantnog pada rejtinga Srpske napredne stranke i preduzimanja mera još jačeg gušenja demokratije i opozicionog delovanja u našem gradu. Očigledno da nije dovoljno što sprovodite teror i zastrašivanje nad Kragujevčanima zaposlenim u svim državnim preduzećima, institucijama, lokalnim preduzećima i ustanovama da odlaze na vaše skupove, pa je potrebno dodatno ugušiti slobodu govora. Uzurpirali ste sve što može da se uzurpira u ovom gradu, vršite pritisak na portale da se ne piše ništa negativno o gradonačelniku, za te poslove angažujete i lokalnog tajkuna odnosno bliskog prijatelja gradonačelnika a kojem nije teško da za te stvari ode i do Kosmaja.

Za vas iz Srpske napredne stranke postoji jasna podela građana Kragujevca, a oni se dele na privilegovane i progonjene odnosno članove SNS-a i sve one koji to nisu. Gospodine Petrašinoviću, možete da radite šta hoćete i kako hoćete, ali ne možete dokle hoćete.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde, Kragujevac.

Post Author: Milan

Ostavi komentar