SSP Kragujevac : Otkaz reprezentativcu Marku Pavloviću

Povodom otkaza ugovora o radu Marku Pavloviću, predsedniku resornog odbora za sport, gradskog odbora SSP-a u Kragujevcu, saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti, oglasio se odbor te stranke :

Stranka slobode i pravde oštro osuđuje današnji pravno neutemeljeni otkaz uručen Marku Pavloviću, predsedniku Resornog odbora za sport SSP Kragujevac.   

Nakon samo dve održane konferencije za novinare Pavlovića i najave otkrivanja detalja koji se tiču diskutabilnog funkcionisanja sporta u našem gradu proradio je strah. Pritisak i politički revanšizam koji su nad Pavlovićem sprovodili Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport i Bratislav Uraković, direktor SPD Radnički, a što je Pavlović i sam povrdio na nedavnoj konferenciji, danas su kulminirali otkaznim pečatom. 

Direktor Bratislav Uraković se žalio u određenim krugovima da Stevović vrši konstantne pritiske na njega i ubrzo uslišio naredbu. Ovaj čin ma koliko bio posledica pritiska Urakovića ne abolira, već čini saučesnikom.

Otkaz ugovora o radu Marku Pavloviću uručen je danas, bez opomene, što je obaveza. Biće pokrenut postupak zbog nezakonitog i neosnovanog postupanja prema Pavloviću.

SSP daje punu podršku svom predsedniku Resornog odbora za sport, reprezentativcu i osvajaču brojnih medalja za ovu zemlju, a lokalnim glavešinama, Stevoviću i Urakoviću poručujemo da će zbog ovoga ubrzo itekako odgovarati.

 

Gradski odbor Stranke slobode i pravde, Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar