SSP Kragujevac krenuo stazama neispunjenih SNS obećanja

Gradski odbor Stranke slobode i pravde Kragujevac otpočeo je danas seriju konferencija za medije pod nazivom “Stazama neispunjenih obećanja”, a cilj im je da podsete građane Kragujevca na brojna obećanja Srpske napredne stranke data u prethodnim izbornim kampanjama, a koja do danas nisu realizovana.

Na prvoj konferenciji u ovom serijalu, predsednik gradskog odbora Stranke slobode i pravde Kragujevac Dalibor Jekić, podsetio je na problem raskrsnice kod Trga Mala Vaga za koji je obećano sa će biti rešen izgradnjom kružnog toka.

“Kada govorimo o rešavanju problema raskrsnice kod Trga Mala Vaga, moramo reći da su po tom pitanju građani bili dva puta obmanuti. Prvi put u izbornoj kampanji 2016. godine, a drugi put u izbornoj kampanji 2020. godine. Uslovi da se pitanje ove raskrsnice reši, stekli su se tek nakon usvajanja detaljnog plana regulacije 2019. godine, ali do dana današnjeg ništa po tom pitanju nije urađeno. Nama u Stranci slobode i pravde Kragujevac prioritet je bezbednost građana, pa smatramo da ovaj problem treba hitno rešavati, kao i da to nije naročito teško ispuniti. Građanima Kragujevca na ovom mestu ne treba kružni tok sa muzičkom fontanom, već običan kružni tok kojim će biti rešeni brojni problemi koji godinama postoje. Ovo mesto je jako prometno i interes građana Kragujevca je da se pitanje raskrsnice što hitnije reši. Na žalost, lokalna vlast je svoje obećanje zaboravila, a mi smo tu da građane na njega podsetimo, kako bi im na sledećim izborima uskratili podršku”, izjavio je Jekić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar