SDPS i Građanski pokret “Kragujevačka priča” potpisali sporazum o saradnji

Socijaldemokratska partija Srbije potpisala je danas sporazum sa Građanskim pokretom „Kragujevačka priča“, kojim je otvorena mogućnost bliže saradnje i rada na zajedničkim ciljevima u budućnosti između dve organizacije.GP ”Kragujevačka priča” je parlamentarna grupacija u Kragujevcu i deo lokalne vlasti.

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić izjavio je da Socijaldemokratska partija Srbije nastavlja sa okupljanjem organizacija i pojedinaca koji dele vrednosti otvorenog, građanskog društva, multikulturalnosti i tolerancije.

”Posebno me raduje činjenica da nam svakog dana prilaze građanke i građani, a, posle Beograda i Vojvodine, ideje koje promovišemo dobijaju sve više saveznika i u centralnoj Srbiji. Kragujevac, kao jedan od najvećih gradova u Srbiji, u posebnom fokusu je naše pažnje, a pored odlično organizovanog odbora u ovom gradu, danas za partnera dobijamo i pokret koji je uživa značajnu podršku Kragujevčanki i Kragujevčana i drago mi je da smo se lako razumeli o zajedničkim ciljevima i stvarima koje nas očekuju u budućnosti”, naglasio je Ljajić.

Potpisivanju Sporazuma prisustvovali su odbornici Građanskog pokreta ”Kragujevačka priča”.

Izvor : indeksonline.rs

Post Author: Milan

Ostavi komentar