Održani izbori u Gradskom odboru Demokratske stranke u Kragujevcu

Danas su održani neposredni izbori za Predsednika i članove Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu. Tim povodom Info Služba GrO DS Kragujevac izdala je saopštenje koje prenosimo u celosti :

„U nedelju 11.04.2021 održani su neposredni izbori za Predsednika i članove Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevacu.

Za Predsednika GrO DS Kragujevac, ponovo je izabran Ivan Dubljanin, rođen 1979 godine u Kragujevcu, po obrazovanju diplomirani pravnik.

Izabrano je 40 članova stalnog sastava Gradskog odbora. U prethodnom sazivu stalni sastav je brojao 30 članova, tako da je na ovim izborima odbor dodatno ojačan sa uspešnim i prepoznatljivim Kragujevčanima, koji uživaju ugled u gradu i okolini.

Kragujevački odbor DS-a je u prethodnom periodu bio nepokolebljivi protivnik vlasti koja je zarobila državu i društvo, i bez ikakve zadrške se suprostavljao svim pokušajima, sa koje god strane dolazili, da se ovakvoj vlasti bude konstruktivna opozicija.

Ojačani i osnaženi neposrednim izborima, na kojima je učešće uzeo veliki broj članova, nastavljamo odlučnu borbu za Srbiju kojom će se ponositi svi njeni građani. Cilj nam je da Kragujevac ponovo vratimo na mesto koje zaslužuje, kao regionalni centar ovog dela Srbije i grad u kome se stvarala i stvara moderna spska država.“

 

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar