NS : „Narodna stranka nastavlja svoj rad u Kragujevcu“

Saopštenje za javnost Informativne službe Narodne stranke u Kragujevcu prenosimo u celosti :

Narodna stranka i pored odlaska nekolicine članova nastavlja da živi i radi u Kragujevcu. Od momenta osnivanja, dešavanja u Narodnoj stranci su izazivala najveću medijsku pažnju što je pokazatelj našeg uticaja.

Nije tajna da je najveći kamen spoticanja za manji deo članstva, nespremnog da se demokratski prebroji na stranačkoj skupštini zakazanoj za oktobar ove godine, bilo potenciranje odbrane nacionalnih interesa, a tu pre svega mislimo na očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Republike Srbije.

Zbog toga smatramo da je postupak naših bivših kolega neetičan i oportunistički. Kako u samom vrhu stranke, tako i u GO na lokalnom nivou, nedostajala je rešenost pojedinaca da jasno povuku crvene linije kako prema vlasti, tako i prema drugim političkim subjektima po pitanju nacionalnih interesa, odnosa prema vlastima i na kraju odnosa prema revanšizmu za čije se sprovođenje Narodna stranka zalaže.

Narodna stranka u Kragujevcu pruža podršku stranačkom rukovodstvu u borbi za očuvanje nacionalnih interesa Republike Srbije i nastavlja političku borbu protiv štetnih odluka lokalne vlasti. Za nas više ne smeju da postoje teme za koje će neko reći „nije sada trenutak da ih diramo“.

Pozivamo stanovnike našeg grada da nam se pridruže u odlučnoj borbi za lepši Kragujevac i bolju Srbiju.

Post Author: Milan

Ostavi komentar