NS : „I dalje držimo reč“

Članovi Narodne stranke u Kragujevcu, dva dana posle održavanja lažnih izbora nastavljaju borbu za fer i pravedne izborne uslove. Narodna stranka je dala reč da na tim izborima neće učestvovati i to obećanje su održala. Tim povodom, aktivisti Narodne stranke u Kragujevcu su organizovali štand na kojem su razgovarali sa građanima o proteklim izborima ali i o planovima za dalje delovanje.

„Narodna strana je dala reč da će nastaviti da se bori za postizanje uslova za fer i poštene izbore i to ćemo i dalje raditi“ rekao je Boris Herman predsednik GO Narodne stranke u Kragujevcu na štandu koji su organizovali članovi Narodne stranke u Kragujevcu. One je dodao da će Narodna stranka nastaviti i dalje svoju kampanju.

Osvrćući se na protekle izbore, prvi potpredsednik GO Narodne stranke u Kragujevcu Nebojša Vesović podsetio na izjavu datu na poslednjoj konferenciji za medije gde je izneo rezultat internih istraživanja po kojem je predviđanje bilo da će glasati 70 hiljada građana Kragujevca. „Kragujevčani su sačuvali svoj glas i političko dostojanstvo i spremno očekuju izbore koji će sigurno biti pre sledećeg redovnog termina“.

Iz Narodne stranke pozivaju Kragujevčanke i Kragujevčane da im se pridruže u daljoj borbi za pravednu i demokratsku Srbiju.

Post Author: Milan

Ostavi komentar