Kragujevački odbor SSP posetili Dragan Đilas, Marinika Tepić i Borko Stefanović

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Kragujevcu posetili su članovi užeg Predsedništva stranke – predsednik Dragan Đilas, potpredsednica Marinika Tepić i zamenik predsednika Borko Stefanović. Oni su sa članovima  stranke razgovarali o aktuelnim problemima kako u zemlji  tako i u Kragujevcu ali i o predstojećim planovima.

Predsednik stranke Dragan Djilas izjavio je da je neophodno jedinstvo opozicije u rušenju režima i da ne veruje u promenu vlasti bez izbora . On je istakao da je naš zadatak da napravimo plan za dan posle i da je sve što SSP radi u ovom momentu usmereno na to da  Srbija postane konačno mesto za bolji život. On je takođe napomenuo da sve uvrede i brutalne napade koji ga ne zaobilaze lakše podnosi uz energiju koju dobija na terenu u susretima sa ljudima širom Srbije.

Zamenik predsednika stranke Borko Stefanović je naglasio da smo već pozicionirani kao najveća opoziciona stranka i da tačno znamo šta hoćemo i znamo kako će u budućnosti izgledati Srbija. On je istakao da SSP nije napravljen iz interesa već iz isključivo težnje da napravimo zemlju bolju od ove kakva jeste. Stefanović ističe da će do promene vlasti u Srbiji doći mnogo brže nego što mnogi misle i da smo spremni da progutamo sve uvrede koje dolaze od vlasti jer znamo da se mi časno borimo za slobodu.

Potpredsednica stranke Marinika Tepić ukazala je da su se svi u SSP- u  udružili oko istog cilja – da svi u Srbiji žive bolje i slobodnije i istakla da ukoliko sada ne uradimo posao koji smo pokrenuli,za par godina neće biti bitno ko je na vlasti jer će kriminal biti toliko ukorenjen da će preteško biti tada da se sistem menja. Tepić je istakla da za napredni režim ostanak na vlasti znači ostanak na slobodi,što znači da će njihovi napadi na nas postati sve brutalniji sa ciljem da nas podele. I zato je jedinstvo naše najjače oružje. Jer što smo jedinstveniji brže rastemo i jači smo.

Post Author: Milan

Ostavi komentar