Kragujevački lideri koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ pozvali sugrađane na konvenciju u subotu

Na današnjoj konferenciji za medije kragujevački lideri stranaka koalicije, koja će na parlamentarnim izborima nastupiti pod imenom Marinika Tepić „Ujedinjeni za pobedu Srbije“, pozvali su građane Kragujevca na konvenciju koja će se održati u hali „Park“- Gordana Goca Bogojević sa početkom od 18 časova.

Koristim priliku da pozovemo sve sugrađane, simpatizere, sve ljude koji raspolažu svojom voljom da dođu u subotu, 19. marta u halu „Park“ u 18 časova, gde će biti predstavljanje kandidata za poslanike sa naše koalicione liste Lista „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“, kao i predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša. Očekujemo da se obrati gospodin Zdravko Ponoš, gospođa Marinika Tepić, Miki Aleksić i naše tri malenkosti, rekao je Predrag Delić predsednik GrO Narodne stranke u Kragujevcu.

U ambijentu zarobljenih medija i nemogućnosti promovisanja programa odvija se još jedna kampanja. SNS ima mnogo minuta na svim medijima sa nacionalnom frekvencijom, takođe i sve bilborde u našem gradu. To samo pokazuje bahatost i jednu ogromnu količinu novca koji se nalaze u SNS -u. Lista „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ i predsednički kandidat Zdravko Ponoš pozivaju sve naše sugrađane da dođu 19. marta u halu „Park“ od 18 časova, da čuju naš plan i program, izjavio je Dalibor Jekić, predsednik GrO SSP u Kragujevcu.

Očekujem da se pozitivna energija koju smo na ulicama Kragujevca osetili svih ovih dana prelije u halu, u subotu, da se pošalje slika Kragujevca kakvu svi volimo i kakvu svi očekujemo, a to je Kragujevac koji je spreman za promene, koji je željan da se Srbija konačno oslobodi, institucije prodišu i odpočne prava borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Verujem da će takva slika zaista i otići iz našeg grada, kao i da će se dobra atmosfera iz hale preliti 3. aprila na izborni dan, masovnim izlaskom Kragujevčana na izbore. Apelujem na sve da shvate da je pravi trenutak da se režim porazi, da građani ne ostanu kući misleći da njihov glas nije bitan. Najlakši način da ne dođe do promena je da ostanemo kod kuće. Ovo je zaista važan trenutak i moja impresija je da i građani to osećaju. Pozivam Kragujevčane da nam se priključe u subotu, 19. marta u hali „Park“ sa početkom od 18 časova, zaključio je Ivan Dubljanin, predsednik GrO DS Kragujevac.

Podsećamo koaliciju „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ koja će na predstojećim parlamentarnim izborima nastupiti pod rednim brojem 5 čine Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Narodna stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Sindikat Sloga. Ova koalicija podržaće na predsedničkim izborima kandidata za predsednika Srbije Zdravka Ponoša.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar