Kragujevačka inicijativa : Mađioničarska predstava, maskote i bogat program besplatnih aktivnosti za najmlađe u Eko parku Ilina voda

Poziv grupe građana Slađan Rakić – Kragujevačka inicijativa, prenosimo u celosti :

Pozivamo sve sugrađane da prisustvuju našem događaju „Porodica na prvom mestu“, u nedelju 10. septembra od 11 časova u Eko parku Ilina voda, na zelenoj površini iznad vrtića Čuperak. Organizovan je bogat sadržaj besplatnih aktivnosti za naše najmlađe. Deca će imati priliku da uživaju u mađioničarskoj predstavi koju izvodi naš poznati mađioničar Radoslav Rmuš Raxon, da se slikaju sa maskotama i učestvuju u takmičarskom delu: trka u džakovima, provlačenje ispod konopca i najlepši crtež svoje porodice.  Za najuspešnije obezbeđene su nagrade.

Dugogodišnjim volonterskim radom uređen je Eko park upravo sa idejom da to bude prostor na kome će se okupljati naši sugrađani sa svojim porodicama i provoditi svoje slobodno vreme u prirodi. Za nas iz grupe građana „Kragujevačka inicijativa“ porodica je ne samo stub svakog društva već i osnovna vrednost koja se mora čuvati i jedino utočište kome se vraćamo. Ponesite ćebence, napravite piknik sa vašom porodicom, ostavite na trenutak brige sa strane i dođite da se družimo svi zajedno kao jedna velika porodica.

Negujmo tradicionalne vrednosti porodice jer je ona poslednja brana svetu kakav je danas koju moramo održavati jakom. Dobro došli!

Post Author: Milan

Ostavi komentar