KG priča i SDP pozvali građane da se vakcinišu

Kragujevačka priča i Socijaldemokratska partija Srbije smatraju da se samo vakcinacijom izlazi iz krize izazvane korona virusom. Zato su, sa zajedničke akcije u centru grada, njihovi predstavnici pozvali građane Kragujevca da se vakcinišu, kako bi društvo što pre moglo da se vrati normalnom životu.

Iz pešačke zone u centru Kragujevca Edis Durgutović, u ime Građanskog pokreta Kragujevačka priča je poručio:

„Današnjom akcijom želimo da Kragujevčanima pošaljemo još jednu snažnu poruku da je vakcinacija ono što je neophodno kao korak ka izlazu iz ove krize u kojoj se nalazi čitavo čovečanstvo, pa i naša zemlja. Ono što je dobro je da u našoj zemlji postoji dovoljna količina vakcina da se većina građana vakciniše. To je prvi korak ka izlasku iz krize, a vakcinacijom štitimo sebe i svoju porodicu, svoje prijatelje i sve sugradjane. Želimo da pozovemo sve Kragujevčane da se odazovu i dođu da se vakcinišu na punktovima Doma zdravlja i time učine sigurnu budućnost za nas i naš grad“, rekao je Durgutović.

U ime SDPS-a, poruku građanima Kragujevca uputio je Zoran Rajović, koji je rekao da ta stranka u čitavoj zemlji sprovodi akcije na kojima poziva gradjane da se vakcinišu, jer je to jedino rešenje za izlazak iz ove krize.

„U Kragujevcu akciju sprovodimo zajedno sa našim partnerima. To je Kragujevačka priča, koja je pre mesec dana potpisala sa našom strankom sporazum o saradnji i mi ćemo u narednom periodu zajednički sprovoditi sve akcije. Još jednom pozivam sve sugrađane da pristupe vakcinaciji, jer je to najbrže rešenje da se vratimo normalnom životu“, rekao je Rajović.

Aktivisti Kragujevačke priče i SDPS-a razgovarali su sa građanima i delili im flajere sa pozivom da se vakcinišu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar