Gradski odbor Narodne stranke ponosan na svoje poslanike u Skupštini

Saopštenje Gradskog odbora Narodne stranke iz Kragujevca prenosimo u celosti :

Kao i uvek kada zdušno brane svog vođu, iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke stižu tragikomične i srceparajuće parole i saopštenja. Za razliku od lokalnih naprednjaka koji nisu mogli da sakriju bes i sramotu što je cela Srbija u direktnom prenosu mogla da vidi kako je Vučić spreman da trguje nacionalnim interesima, Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu je ponosan na hrabro i patriotsko delovanje poslanika Narodne stranke tokom rasprave o Kosovu i Metohiji.
Naprednjacima su zasmetale utemeljene kritike i natpisi usmereni ka razotkrivanju kapitulantske politike njihovog vođe. Razotkrivena je kapitulantska politika koja je pokazala spremnost da prihvati dokument koji bi u konačnici mogao da rezultira članstvom lažne države Kosovo u Ujedinjenim nacijama, što bi značilo potpuni slom politike odbrane državnog suvereniteta na području naše južne pokrajine.
Naprednjački vuk je loše zavijao, pokazujući svoju nemoć i kukavičluk. S druge strane, bilo je poslanika koji su pokazali kako bi trebalo da se bori za Kosovo i Metohiju, među kojima i ceo poslanički klub Narodne stranke.

Post Author: Milan

Ostavi komentar