DS Srđan Milivojević : Borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera još jedna farsa SNS

Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane na najvećoj plantaži u Evropi, koja je poslovala uz obilne državne subencije, jasna je poruka da je gromoglasno najavljivana borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera još jedna farsa u režiji SNS.

S obzirom koliko je pripadnika Bezbednosno-informativne agencije uhapšeno zajedno sa Koluvijom u akciji policije, jasno je da je Jovanjica očigledno projekat namenjen finansiranju ko zna kojih crnih fondova i ko zna kakvih aktivnosti. Činjenica je da posle lažnih izbora, u Srbiji ne postoji bilo kakva parlamentarna kontrola službi bezbednosti, ili makar neki njen privid. Tu prazninu koriste otrgnute službe bezbednosti da sa onima koje treba da gone po službenoj dužnosti, saučestvuju u daljoj kriminalizaciji našeg društva.

Posebno frapantno zvuči podatak da suđenje ovoj krimnalnoj grupi nije ni počelo iako je proteklo gotovo dve godine od njenog hapšenja, čime se jasno potvrđuje da je Jovanjica režimski i partijski projekat napredne mafijaške organizacije. Više nema nikakve dileme da je Koluviji ukinut pritvor kako ne bi progovorio ko je sve iz vrha ove mafijaške vlasti umešan u aferu Jovanjica.

Neotpočinjanje sudskog postupka protiv aktera afere Jovanjica i puštanje na slobodu svih pritvorenih, jasan je dokaz koliko je naše društvo utonulo u kriminal koji sada i ne krije da kontroliše i upravlja svakim segmentom našeg društva. Naposletku, očigledno je da če s obzirom na približavanje izbora i ostali istaknuti članovi Srpske napredne stranke koji su sada u pritvoru, poput članova kriminalnog klana Veljka Belivuka, uskoro naći na slobodi kako bi se aktivno uključili u izbornu kampanju straha i nasilja.

I pored ovih zaprepašćujućih činjenica, siguran sam da će građani uskoro pobediti naprednu mafiju, jer Srbija nije zaslužila da postane plen kriminalnih klanova.

Srđan Milivojević
član Glavnog odbora Demokratske stranke

Post Author: Milan

Ostavi komentar