DS : Prikupljen dovoljan broj potpisa za predaju liste, otkazano prikupljanje najavljeno za sutra

Gradski odbor Demokratske stranke obaveštava javnost da se otkazuje prikupljanje potpisa za listu „Ujedinjeni za pobedu Srbije“, zakazano za sutra u prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke, jer je prikupljen dovoljan broj potpisa za predaju liste. Demokrate se zahvaljuju građanima Kragujevca jer su najavili svoj dolazak u velikom broju i očekuju da će iskazana pozitivna energija biti očuvana i za čitavu pobedničku kampanju koja je pred nama.

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Ivan Dubljanin, na konačnoj listi, za razliku od preliminarne, biće na 54.mestu, što je 11 mesto u čitavoj Demokratskoj stranci. Obzirom da statutarno u redosledu liste moraju biti kandidati predsednik, potpredsednici, predsednik izvršnog i pokrajinskog odbora stranke, a poštujući zakonsko pravilo o 40% zastupljenosti žena na listi, ovo je najbolji mogući plasman na listi jednog predsednika odbora u čitavoj Srbiji, što demokrate u Kragujevcu smatraju uspehom i priznanjem stranke Kragujevačkom odboru.

Demokrate pozivaju sve građane Kragujevca koji dele sa njima iste vrednosti i koji smatraju da je vreme da se okonča autoritarna vlast Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, da podrže ovu listu svojim potpisom.

Post Author: Milan

Ostavi komentar