Tri nova filma u CINEPLEXX-u

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza ove nedelje se nalaze tri nova filmska naslova.

POSRTANJE – Džon živi sa partnerom Erikom i njihovom ćerkom Monikom u Kaliforniji, daleko od tradicionalnog seoskog života koji je napustio pre mnogo godina. Njegov otac Vilis, svojeglavi čovek, živi sam na farmi na kojoj je Džon odrastao. Kada Vilis oboli od demencije, Džon se nada da mu, u dogovoru sa sestrom Sarom, nađe smeštaj u njihovoj blizini.

Njihovim najboljim namerama Vilis će se suprotstaviti odbijanjem da na bilo koji način promeni svoj način života.

ŽENA KOJA OBEĆAVA – Od rediteljke vizionarke, Emeralde Fenel, stiže nam nova, zanimljiva slika osvete. Svi su govorili da je Kesi mlada žena koja obećava…dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost.

Ali ništa u njenom životu nije onakvo kakvim se čini – ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život. Neočekivani susret pružiće Kesi novu šansu da ispravi prošlost u ovoj divlje uzbudljivoj priči.

“Ladies night” događaj uz poklone za dame, održaće se u četvrtak, 13. maja od 20 časova uz film ,,Žena koja obećava“ koji ima pet nominacija za nagradu Oskar. Pokloni partnera i sjajan film očekuju vas na tom događaju. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

DO KRAJA – Banka Španije je kao nijedna druga. Apsolutno neprobojna banka. Banka koju niko nikada nije mogao opljačkati. Nema nacrta. Nema mapa. Nema podataka o inženjerskom sistemu trezora. To je apsolutna misterija. Uz to, šef obezbeđenja svirepo čuva banku kao da mu život zavisi od toga. Ovaj uzbudljivi izazov razbuktava znatiželju Toma, genija odlučnog da nauči tajne trezora i uđe u dubine banke. Cilj je davno izgubljeno blago koje će se u banci držati samo deset dana. Tim predvođen harizmatičnim umetnikom Valterom, tim koji ima samo deset dana da pripremi pljačku i izvede bežanje koje se izvodi jednom u životu. Deset dana za planiranje, ali samo devedeset minuta za sprovođenje tog plana: devedeset minuta finala Svetskog prvenstva koje će privući stotine hiljada navijača pred vrata banke Španije. Odbrojavanje počinje.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar