Međunarodni festival umetničke fotografije FOTORAMA 10

Ovogodišnji jubilarni deseti po redu Fotorama festival će se zbog trenutne svetske situacije prouzrokovane COVID 19 pandemijom preseliti kompletno na online platforme. Ali ova situacija nije sprečila da Fotorama festival ima kao i svake godine veoma kvalitetan program. Ove godine zbog odlaganja , festival će se održati od 6. Do 9. Avgusta.

Fotorama festival će u svom četvorodnevnom programu imati rekordan broj stranih i domaćih predavača koji će održati svoje online radionice!

Među predavačima će se pojaviti i neka od najpoznatijih svetskih imena iz sveta fotografa kao što su trenutno ekipa najboljih dokumentarista National Geographic Magazina: Lynn Johnson( Pulicer) (USA), Erika Larsen (USA) i Andriana Mereuta( Moldavija).

Polaznici iz oblasti vizuelnih umetnosti, retuša i komercijalne fotografije moći da slušaju neke od vodećih stručnjaka u ovim oblastima:
Dennis Dunbar (USA), Renee Robyn (USA), Sef McCullough (USA), Hugh Kretschmer (USA),
Mezame Shashin-ka (Singapur), Višnja Šešun (SRB).

Pošto Fotorama Fest slavi svoj deseti rođendan, odlučili su da kompletan program ovog festival bude na poklon svim mladim umetnicima i fotografima iz celog sveta koji prate festival. Sve radionice su potpuno besplatne i imaju ograničeni broj mesta.

Za sve ostale informacije možete posetiti i zvaničnu stranicu Fotorama festival!

www.fotoramafest.com

Post Author: Milan

Ostavi komentar