Koncert Sare Renar u sredu u SKC Kragujevac

Sara Renar donosi energiju i strast na scenu i nastupa u sredu, 27.septembra, od 21 sat u SKC Kragujevac, obeležavajući deset godina uspešne muzičke karijere.

Turnejom koja sadrži seriju koncerata na Balkanu, Sara sa bendom donosi eksplozivni nastup koji se opisuje kao pravi electro-punk party.

Sara Renar, autor muzike i tekstova na pet diskografskih izdanja, nije stranac prestižnim priznanjima. Njen album „Djeca“ nominovan je za Porin nagradu 2014. godine, dok je za EP „Jesen“ osvojila Porin za najbolje vokalno izvođenje. Album „Tišina“ je takođe bio nominovan za album godine i najbolji alternativni album, te je dobio nominaciju za evropski album godine od strane IMPALA-e.

Njen poslednji studijski album „Šuti i pjevaj,“ objavljen 2021. godine, dobija jednoglasne pohvale kritičara i smatra se njenim vrhunskim i najzrelijim delom do sada.

Tokom protekle decenije, Sara Renar je održala gotovo hiljadu koncerata širom Evrope i regiona, ističući se na najvažnijim regionalnim festivalima i koncertnim prostorima. Osim sopstvene autorske muzike, Sara se bavi komponovanjem muzike za pozorište, sarađuje sa svetski priznatim DJ-evima, književnicima i pesnicima, i radi na projektima u oblasti multimedije.

Cena ulaznice  za koncert iznosi 400 dinara.

Post Author: Milan

Ostavi komentar