Dva nova naslova u bioskopu CINEPLEXX

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza ove nedelje nalaze se dva nova naslova,a pripremljena je i specijalna akcija 1 + 1 gratis ulaznica za film “Jedini izlaz”.

MORTAL KOMBAT – MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa – tačnije, zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika, Sab Ziroa, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena.

Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svoje duše – na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

SAVRŠEN NEPRIJATELJ– Dok čeka svoj let na aerodromu u Parizu, uspešnom arhitekti Džeremiju prilazi jedna krajnje neobična i brbljiva devojka. Zbog njenog nasrtljivog ponašanja, Džeremi gubi let, a dok čeka sledeći avion, nikako ne uspeva da se otarasi dosadne neznanke.

Iako se njihov susret čini slučajnim, uskoro će doći do zaokreta koji će njegov značaj transformisati u nešto mnogo opasnije.

JEDINI IZLAZ 1+1 gratis – Specijalna akcija u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu očekuje vas od 8. do 11. aprila.

Za kupovinu jedne ulaznice za projekciju filma “Jedini izlaz”, drugu dobijate gratis. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa, a rezervacije moguće na sajtu i putem CineplexxRS aplikacije.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar