BOg na Explosive DJ Stejdžu ovogodišnjeg Arsenala

BOg, Clarkent i neki od najzanimljivijih didžejeva i producenata regiona nastuipiće na Explosive DJ Stage-u Arsenal Festa 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu.

Prve večeri pod sloganom “UNITED KG” nastupiće lokalna ekipa koju čine rezidenti i promoteri kragujevačkih festivala: BO-YAN I TZANEMA (Šumadija fest I Garage Reunion), MARK ANDERSSON (VIBE), DGNRK (Arsenal Fest) i naravno SHOOMADISCO, DJ WHITE, SREĆKO DIVIĆ i DJ GORAN-CHE, koji su u poslednjih dvadesetak godina sinonim za DJ scenu Kragujevca.

Explosive će 20. juna biti rezervisan za ljubitelje minimal zvuka, jer nastupaju dva producenta i DJ-a iz Rumunije: JUST 2 aka CLARKENT i MIHAI POL, a drugo veče otvara najpoznatiji afteraški BeGe dvojac – čuveni MANCHA & MARK PANIC.

BOg je jedan od trenutno najperspektivnijih evropskih melodic techno producenata i DJ-eva, koji konstantno usavršava ovu svoju reputaciju sjajnim muzičkim ukusom, stilom, integritetom i performansom, a prvi put u Srbiji nastupa treće večeri Arsenala. Ove godine BOg je postao svetski poznat zahvaljujući nastupu u Parizu za čuveni CERCLE projekat, koji je na You Tube kanalu ispratilo više od 265.000 ljudi. Pored BOg-a 21. juna nastupaju ASAS, Space Motion, a veče otvaraju predstavnici kragujevačkog lejbla Feel Decimal Black: SALE JANKOVIC B2B PETROVITZ YU.

Poslednjeg dana festivala u subotu 22. juna ljubitelji tehno muzike uživaće u čarima nekih od najboljih reginalnih DJ-eva, kako po Mixmag Adria časopisu, tako I po njihovoj sopstvenoj produkciji i svim ostalim standardima. Veče na Exposive Dj Stage-u otvaraju vlasnici Feel Decimal Label-a iz Kragujevca MARKWOOD B2B HUNCKIE a posle njih nastupa beogradski DJ i producent SPEEDY – vlasnik Lucky Light etikete, poznat i po Lucky Records Showcase dogadjajima i koji je u Beograd dovodio neke od najvećih imena techno scene.

Za Arsenal 09, na kome nastupaju na Main Stage-u i Garden Stage-u Testament, Little Steven, Kurt Vile, Red Fang, Darko Rundek, Partibrejkers, Vlatko Stefanovski i mnogi drugi, komplet ulaznica za sve četiri večeri košta 2.300 dinara, dok je pojedinačna 1.000 dinara preko www.tickets.rs.

Post Author: Milan

Ostavi komentar