“Zimska čarolija“ stigla u Kragujevac

Koncert Dečijeg hora “Čarolija“ sa Leontinom, Tijanom i Ivanom otvorio je najlepši praznični festival Zimsku čaroliju u Kragujevcu. Kragujevčani svih uzrasta uživali su u čaroliji svetlucavog ambijenta Trga Vojvode Radomira Putnika.

Novogodišnji ukrasi, irvasi sa deda Mrazovim kočijama, svetlucavi vozić, jelka želja, drvene kućice, džindžer bred haus, svetleće novogodišnje instalacije različitih boja i oblika, Kragujevčane su uveli u čarobno praznično raspoloženje.

Veliki broj koncerata, predstava, dramskih nastupa, bioskopa na otvorenom, animatora, radionica za najmlađe i drugih iznenađenja očekuju građane. Svetlosni tunel u obliku srca povezuje dve celine klizalište na Trgu svetog Đorđa  i zimsko selo na Trgu Vojvode Radomira Putnika, gde će svako u naredna dva meseca moći da pronađe nešto za svoj užitak sa najdražima.

U organizaciji Doma omladine na bini na Trgu sviraće grupe De si Džesi, Rok art,  Trajb, Vesele 80, Dark Šajns, Oktava, Duo trio kvatro, grupa Mamurni ljudi i mnogi drugi. Ušuškani ambijent zimskog sela na Trgu biće mesto susreta,  druženja i uživanja, mesto gde će Kragujevac i Kragujevčani dočekati i Novu, 2024. godinu uz muziku YU grupe i vatromet.

O predstojećim događajima i programima u Zimskoj čaroliji građani mogu saznaju na društvenim mrežama, zvaničnim instagram (zimskacarolija.kg)  i fejsbuk (Zimska čarolija Kragujevac) profilima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar