Najjača žurka ponovo u Kragujevcu

Posle velikog spektakla u Nišu prošle subote, na kom je prisustvovalo više od 2.500 ljudi, nostalgija2000 ponovo organizuje žurku u Kragujevcu. Najjača žurka u gradu održaće se ovog puta na Gradskim bazenima, u petak 3. septembra, sa početkom u 20 časova. Kapije se otvaraju u 19:30h.

Nostalgija je koncept žurki nastao 2019. godine na inicijativu nekoliko kragujevačkih entuzijasta koji su želeli da ožive zvuk i energiju koju je nosila muzika nastala 2000ih godina. Dosadašnje žurke posetilo je više od 9.000 ljudi, dok se na sledećoj očekuje rekordna poseta.

DJ Dimitrije biće zadužen za muzički vremeplov i oživljavanje hitova popa, hip-hopa, densa, r’n’b-a 2000ih koji obećavaju ludu atmosferu i nezaboravan provod. Ove žurke karakterišu prepoznatljiv zvuk i neverovatna energija. Posetioce očekuju brojna iznenađenja, kao i specijalni gosti – Sax’n’Groove.

ULAZ NA ŽURKU MOGUĆ JE UZ::

– potvrdu o izvršenoj vakcinaciji,

– potvrdu o preležanom COVIDu u prethodnih 6 meseci

– Negativan rezultat PCR-a u poslednjih 72h

– Negativan rezultat brzog antigenskog testa u poslednjih 48h

U saradnji sa laboratorijom AquaLab, omogućeno je testiranje na ulazu od 19:00-22:00h, po promotivnoj ceni od 800 RSD. Takođe, testiranje možete izvršiti u AquaLab laboratoriji u Kopitarevoj 5, Kragujevac, u četvrtak 02.09. i petak 03.09. od 06:00 – 00:00, kao i u celoj Srbiji, uz prilog karte za dogadjaj, po promotivnoj ceni.

Karte možete nabaviti u kafićima Borsalino ili Ambasada, kao i kod ovlašćenih promotera po ceni od 500 RSD. Takođe, karte možete nabaviti i na samom ulazu po ceni od 700 RSD.

Postoji opcija kupovine VIP karata i rezervacije stolova, više informacija možete dobiti na instagram stranici nostalgija2000, kao i na broj telefona koji se nalazi na instagram stranici za grad Kragujevac.

Postoji mogućnost kupovine VIP karata i na ulazu. Više informacija možete dobiti na samom ulazu na događaj.

Post Author: Milan

Ostavi komentar