MOVIE NIGHT OVOG PETKA U BIOSKOPU CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA

Za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu, pripremili smo još jedan Movie night na kojem nagrađujemo vašu vernost! U petak, 25. maja na specijalnoj projekciji filma „Solo – Star Wars priča“od 20 časova članove Cineplexx bonus kluba očekuju dupli bodovi za kupljene ulaznice, kao i brze kase, za specijalni filmski užitak. Karte za Movie night su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

 

„Solo – Star Wars priča” ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

 

Solo vas vodi na fantastično putovanje dalekim galaksijama, a mi vas nagrađujemo duplim bonus bodovima na vašojCineplexx bonus kartici! Sve što je potrebno jeste da budete član Cineplexx bonus kluba i da svoje ulaznice kupite na blagajni bioskopa ili online, ovog petka.

 

I ovoga puta, tu su posebno obeležene brze kase, jer se Cineplexx Kragujevac Plaza potrudio da upravo vi imate prvenstvo prolaza te večeri. Ukoliko niste naš član, ne brinite, registracija te večeri će biti dostupna, potrebno je samo da pronađete bonus kartica kutak u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza i uživanje ovom filmu i sjajne pogodnosti za Cineplexx fanove može da počne!

 

Čekamo vas u vašem omiljenom  bioskopu u gradu! Neka sila bude sa vama!

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar